Vakantiepark Oranje (voorheen Pipodorp) is niet zomaar een vakantiepark! Als je bij Vakantiepark Oranje/Pipodorp overnacht, krijg je namelijk ook toegang tot het super leuke pretpark Speelstad Oranje en tot een tropisch zwembad. Een vakantie in Vakantiepark Oranje staat garant voor vrolijkheid en plezier. Je overnacht in bungalows die van alle gemakken zijn voorzien!

 

Vakantiepark Pipodorp

Vakantiepark Oranje

Vakantiepark Oranje ligt naast Speelstad Oranje. Overnachten in Vakantiepark Oranje (voorheen Pipodorp) is een ware belevenis. Het is namelijk een heel vrolijk vakantiepark! Het park heeft 257 vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. De omgeving is rustig en de natuur is prachtig. Toch is er in de omgeving veel te doen want je hebt gratis toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs in De Bonte Wever en tot Speelstad Oranje.
> Ga voor informatie, boeken en aanbiedingen naar Vakantiepark Oranje

 

Speelstad Oranje

Speelstad Oranje

Speelstad Oranje is het grootste overdekte pretpark van Nederland. Dus wat voor weer het ook is, bij Speelstad Oranje is het altijd droog. Het gigantische indoor attractiepark richt zich vooral op kinderen van twee tot en met dertien jaar. Toch is Speelstad Oranje leuk voor alle leeftijden. Qua attracties vind je er van alles: achtbanen, een griezelhuis, een zweefmolen, een piratenschip, luchtkussens, glijbanen en noem maar op.

> Ga naar: Speelstad Oranje

 

Wist je dat Pipodorp net een echt dorp is? Er is een supermarkt, er zijn restaurants, er staan 257 huisjes en de kinderen maken snel vriendjes via de Pipodorp animatieclub. In Pipodorp is het altijd gezellig!